WANTED: Meewerk- of afstudeerstagiair(e) Development

 

Je bent nog volop aan het studeren aan jouw opleiding, maar het is bijna zover. Na alle colleges, opdrachten en tentamens is het ein-de-lijk tijd. Tijd voor de praktijk! Tijd om er achter te komen hoe het er echt aan toe gaat in een bedrijf en waar een Developer bij Decos zich mee bezig houdt. Ben jij er klaar voor?

 

WHO ARE WE?

Decos draagt bij aan een wereld waar we de kracht van technologie inzetten om een positieve impact te creëren.  Wij zijn elke dag op zoek naar nieuwe, innovatieve oplossingen die onze klanten helpen hun wereld een betere plek te maken. Door deze digitale innovaties, maken we het verschil en hebben we een positieve global impact. Decos kent verschillende entiteiten en locaties, met elk een eigen specialisatie. Waar onze collega’s in India en Canada gespecialiseerd zijn in de Healthcare & Life sciences, zijn onze collega’s van Doclogic in Raalte gespecialiseerd in Educatie, Gezondheidszorg & Zakelijke Dienstverlening. Op het Decos hoofdkantoor, in Noordwijk, focussen we ons voornamelijk op het creëren van digitale oplossingen voor overheidsorganisaties. Oplossingen waardoor zij intern makkelijker kunnen samenwerken, oplossingen waardoor zij hun dienstverlening kunnen verbeteren en oplossingen die de communicatie tussen burger en gemeente makkelijker maken. 

Wij zien nieuwsgierigheid  als de drijvende kracht achter innovatie, als iets dat ons echt verder brengt. Wij bij Decos stoppen pas als we de beste oplossing hebben gerealiseerd, wij geloven dat de aanhouder wint. Om dit te bereiken geven wij je vrijheid en verantwoordelijkheid: we geven je kansen, bieden je ruimte om te ontwikkelen om vervolgens verder te komen, wij zijn de mogelijkmakers. Uitgerekend jij als student bent nieuwsgierig! Door eigen verantwoordelijkheid en vrijheid krijg jij als stagiair bij ons ruimte om te ontdekken waar jouw kracht ligt. Er is veel mogelijk zolang jij maar zelf initiatief neemt en van aanpakken houdt!


WE ARE LOOKING FOR

… een enthousiaste informatica student die gedreven is en ervan houdt zelfstandig een project op te pakken. Je wilt met de nieuwste technologieën werken, hebt een kritische blik en kan goed denken in oplossingen. Binnen jouw project zul je met veel nieuwe componenten werken en ga je zelfstandig aan de slag met het programmeren! 

Bij Decos hebben we zowel de mogelijkheid voor afstudeerprojecten als derdejaars stagiaires die nog volop bezig zijn met hun opleiding. Door onze variëteit aan producten en technieken hebben wij diverse projectmogelijkheden voor jou. Maar heb jij een specifiek focusgebied, dan kijken wij maar al te graag met je mee of wij iets passend hebben voor jou bij Decos!

 

SKILLS & REQUIREMENTS

  • Je volgt de hbo-opleiding informatica, ICT of een soortgelijke opleiding; 
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; 
  • Je bent gedreven om het beste uit jezelf te halen;
  • Je bent leergierig en regisseur van je eigen stage. 

 

WHAT'S IN IT FOR YOU?

  • Je werkt in het mooiste, papierloze kantoor van Nederland;
  • Je bepaalt binnen de gestelde kaders samen met jouw stagebegeleider jouw route naar succes;
  • Je krijgt veel eigen projecten;
  • Je wordt overal in meegenomen waardoor je écht deel uitmaakt van het team;
  • Jouw ontwikkeling staat op één en er is ruimte voor eigen inbreng.


WHEN: NOW!

Ben jij opzoek naar een stage die leerzaam en uitdagend is en waarbij je veel verantwoordelijkheid hebt? Solliciteer dan via bovenstaande knop of neem contact op met Kevin Erkens via +31 6 25532091 of myfuture@decos.com.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Onze klanten zijn overheden en semi overheden, daarom is het belangrijk dat je in deze rol rekening houdt met beveiliging en privacy.