WANTED: MEEWERKSTAGIAIR(E) MARKETING

 

Per februari 2024 zoekt Decos een meewerk stagiair(e) voor de marketingafdeling! Samen met ons breng je de campagnes naar een hoger level, houd je je bezig met Employer Branding en draai je voor 100% mee in het marketing-team. Ben jij degene die we zoeken?

 

WHO ARE WE?

Decos draagt bij aan een wereld waar we de kracht van technologie inzetten om een positieve impact te creëren.  Wij zijn elke dag op zoek naar nieuwe, innovatieve oplossingen die onze klanten helpen hun wereld een betere plek te maken. Door deze digitale innovaties, maken we het verschil en hebben we een positieve global impact. Decos kent verschillende entiteiten en locaties, met elk een eigen specialisatie. In India en Canada zijn onze collega's gespecialiseerd in Healthcare & Life Sciences, terwijl ons team van Doclogic in Raalte zich richt op Educatie, Gezondheidszorg & Zakelijke Dienstverlening. Onze collega's bij CenterOne hebben hun expertise toegespitst op het optimaliseren van klantprocessen voor vergunningsverlenging, handhaving en toezicht.

Op het Decos hoofdkantoor, in Noordwijk, focussen we ons voornamelijk op het creëren van digitale oplossingen voor overheidsorganisaties. Oplossingen waardoor zij intern makkelijker kunnen samenwerken, oplossingen waardoor zij hun dienstverlening kunnen verbeteren en oplossingen die de communicatie tussen burger en gemeente makkelijker maken. 

Wij zien nieuwsgierigheidals de drijvende kracht achter innovatie, als iets dat ons echt verder brengt. Wij bij Decos stoppen pas als we de beste oplossing hebben gerealiseerd, wij geloven dat de aanhouderwint. Om dit te bereiken geven wij je vrijheid en verantwoordelijkheid: we geven je kansen, bieden je ruimte om te ontwikkelen om vervolgens verder te komen, wij zijn de mogelijkmakers.

Uitgerekend jij als student bent nieuwsgierig! Of je nu enthousiast wordt van content maken, evenementorganisatie of creatieve concepten bedenken: je kan de stage op je eigen manier invullen. Door eigen verantwoordelijkheid en vrijheid krijg jij als stagiair bij ons ruimte om te ontdekken waar jouw kracht ligt. Er is veel mogelijk zolang jij maar zelf initiatief neemt en van aanpakken houdt!


WE ARE LOOKING FOR

... een creatief, communicatief sterk persoon, zowel mondeling als schriftelijk en iemand die uitdagingen aan pakt. Ben je enthousiast, leergierig en ben jij niet bang om input te leveren? Dan is deze stage iets voor jou.

ANOTHER DAY AT THE OFFICE

Je gaat onder andere aan de slag met het schrijven van redactionele stukken en teksten voor op de socials. De content die mede door jou geproduceerd is, zal je ook beheren en analyseren. Zie jij punten die we kunnen verbeteren? Heb jij suggesties voor een betere aanpak? Wij sparren graag samen met jou over nieuwe content. Ook op het gebied van evenementen, online-advertising en data analyse gaan we regelmatig in overleg. Wij zijn benieuwd naar jouw input en hopen dat wij jou de kans kunnen geven om je te ontwikkelen als ster van de marketing. Een rijbewijs is handig (maar niet verplicht), want we touren graag met het team door Nederland om content te maken! Ook het bewerken van deze content mag jij doen. Daarom is het handig als je ervaring hebt in Adobe-programma’s, zoals Photoshop.

 

“Als stagiair op de marketing afdeling werk je echt mee, krijg je verantwoordelijkheid en wordt er naar je geluisterd. Dat maakt de stage zo leerzaam en leuk!”
(Kalina, Marketing stagiair 2023)

 

 

SKILLS & REQUIREMENTS

  •        Je volgt een marketing of communicatie gerelateerde opleiding op hbo-niveau.
  •        Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  •        Je bent niet bang om zelfstandig aan projecten te werken.
  •        Je bent gedreven om het beste uit jezelf te halen, je bent leergierig en regisseur van je eigen stage.

 


WHEN: NOW!

Ben jij opzoek naar een stage die zowel leerzaam, uitdagend en innovatief is? Neem dan contact op met Daniël Ouwersloot via 0883326745 en leg uit waarom jij deze uitdaging aan wilt gaan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze klanten zijn overheden en semi overheden, daarom is het belangrijk dat je in deze rol rekening houdt met beveiliging en privacy.