WANTED: Stagiair Marketing

 

Vind jij het leuk om creatief aan de slag te gaan? Wil jij je bezig houden met het schrijven van redactionele teksten? En vind je het daarnaast leuk om je verder te ontwikkelen in Marketing? Dan zijn wij op zoek naar jou!

WHO ARE WE?

Bij de Decos Technology Group werken wij met elkaar aan de wereld van morgen. Dat doen wij met onze merken Decos en Doclogic vanuit onze kantoren in Noordwijk, Meppel en Pune (India). Ons hoofdkantoor Decos is gevestigd in Noordwijk. Vanuit hier creëren wij slimme IT-oplossingen waarmee je effectief en efficiënt kunt samenwerken, dit doen wij voornamelijk voor overheidsorganisaties. Met onze verschillende applicaties, JOIN Zaak & Document, Fixi en JOIN Klantcontact, proberen we het mensen zo eenvoudig mogelijk te maken, zodat het aanvragen van bijvoorbeeld een evenementenvergunning of het melden van stormschade voor iedereen gemakkelijker wordt. Wij Decossers houden van vrijheid en werken op basis van empowerment, we vinden het belangrijk dat jij in je eigen kracht staat. Dit houdt in dat je veel vrijheid hebt om je werk samen met jouw Productowner en team vorm te geven. Hierbij komt veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid kijken waarbij je met jouw proactieve houding zelf invloed hebt op jouw doelen en hoe jij deze gaat behalen.


WE ARE LOOKING FOR

... een vaardig, communicatief sterk persoon, zowel mondeling als schriftelijk en iemand die uitdagingen aanpakt. Ben je enthousiast, leergierig en ben jij niet bang om input te leveren? Dan is deze stage iets voor jou.

ANOTHER DAY AT THE OFFICE

Je gaat onder andere aan de slag met het schrijven van redactionele stukken en teksten voor op de socials. De content die mede door jou geproduceerd is, zal je ook beheren en analyseren. Zie jij punten die we kunnen verbeteren? Heb jij suggesties voor een betere aanpak? Wij sparren graag samen met jou over nieuwe content. Ook op het gebied van PR, communicatie en sales gaan we regelmatig in overleg. Wij zijn benieuwd naar jouw input en hopen dat wij jou de kans kunnen geven om je te ontwikkelen als ster van de marketing. Een rijbewijs is handig (maar niet verplicht), want we touren graag met het team door Nederland om content te maken! Ook het bewerken van deze content mag jij doen. Daarom is het handig als je ervaring hebt in Adobe Photoshop.

 

“als stagiair bij Decos voel je je een volwaardige werknemer en krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.”
(Jort Breedveld, Marketing stagiair 2022)

 

 

 

SKILLS & REQUIREMENTS

  •        Je volgt een marketing of communicatie gerelateerde opleiding op hbo-niveau.
  •        Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  •        Je bent niet bang om zelfstandig aan projecten te werken.
  •        Je bent gedreven om het beste uit jezelf te halen, je bent leergierig en regisseur van je eigen stage.

 


WHEN: NOW!

Ben jij opzoek naar een stage die zowel leerzaam, uitdagend en innovatief is? Neem dan contact op met Kevin Erikens via 06-25532091 en leg uit waarom jij deze uitdaging aan wilt gaan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze klanten zijn overheden en semi overheden, daarom is het belangrijk dat je in deze rol rekening houdt met beveiliging en privacy.