WANTED: Meewerkstagiair(e) Marketing

 

Per september 2023 zoekt Decos een meewerk stagiair(e) voor de marketingafdeling! Samen met ons breng je de campagnes naar een hoger level, houdt je je bezig met Employer Branding en draai je voor 100% mee in het marketing-team. Ben jij degene die we zoeken?

 

WHO ARE WE?

Decos draagt bij aan een wereld waar we de kracht van technologie inzetten om een positieve impact te creëren.  Wij zijn elke dag op zoek naar nieuwe, innovatieve oplossingen die onze klanten helpen hun wereld een betere plek te maken. Door deze digitale innovaties, maken we het verschil en hebben we een positieve global impact. Decos kent verschillende entiteiten en locaties, met elk een eigen specialisatie. Waar onze collega’s in India en Canada gespecialiseerd zijn in de Healthcare & Life sciences, zijn onze collega’s van Doclogic in Raalte gespecialiseerd in Educatie, Gezondheidszorg & Zakelijke Dienstverlening. Op het Decos hoofdkantoor, in Noordwijk, focussen we ons voornamelijk op het creëren van digitale oplossingen voor overheidsorganisaties. Oplossingen waardoor zij intern makkelijker kunnen samenwerken, oplossingen waardoor zij hun dienstverlening kunnen verbeteren en oplossingen die de communicatie tussen burger en gemeente makkelijker maken. 

Wij zien nieuwsgierigheid  als de drijvende kracht achter innovatie, als iets dat ons echt verder brengt. Wij bij Decos stoppen pas als we de beste oplossing hebben gerealiseerd, wij geloven dat de aanhouder wint. Om dit te bereiken geven wij je vrijheid en verantwoordelijkheid: we geven je kansen, bieden je ruimte om te ontwikkelen om vervolgens verder te komen, wij zijn de mogelijkmakers. Uitgerekend jij als student bent nieuwsgierig! Door eigen verantwoordelijkheid en vrijheid krijg jij als stagiair bij ons ruimte om te ontdekken waar jouw kracht ligt. Er is veel mogelijk zolang jij maar zelf initiatief neemt en van aanpakken houdt!
 


WE ARE LOOKING FOR

... een vaardig, communicatief sterk persoon, zowel mondeling als schriftelijk en iemand die uitdagingen aan pakt. Ben je enthousiast, leergierig en ben jij niet bang om input te leveren? Dan is deze stage iets voor jou.

 

“Als stagiair op de marketing afdeling werk je echt mee, krijg je verantwoordelijkheid en wordt er naar je geluisterd. Dat maakt de stage zo leerzaam en leuk!
(Kalina, Marketing stagiair 2023)

 

 

 

ANOTHER DAY AT THE OFFICE

Je gaat onder andere aan de slag met het schrijven van redactionele stukken en teksten voor op de socials. De content die mede door jou geproduceerd is, zal je ook beheren en analyseren. Zie jij punten die we kunnen verbeteren? Heb jij suggesties voor een betere aanpak? Wij sparren graag samen met jou over nieuwe content. Ook op het gebied van PR, communicatie en sales gaan we regelmatig in overleg. Wij zijn benieuwd naar jouw input en hopen dat wij jou de kans kunnen geven om je te ontwikkelen als ster van de marketing. Een rijbewijs is handig (maar niet verplicht), want we touren graag met het team door Nederland om content te maken! Ook het bewerken van deze content mag jij doen. Daarom is het handig als je ervaring hebt in Adobe Photoshop.

SKILLS & REQUIREMENTS

  • Je volgt een marketing of communicatie gerelateerde opleiding op hbo-niveau;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en je kan je goed verstaanbaar maken in het Engels;
  • Je bent niet bang om zelfstandig aan projecten te werken;
  • Je bent gedreven om het beste uit jezelf te halen; 
  • Je bent leergierig en regisseur van je eigen stage.

 

WHAT'S IN IT FOR YOU?

  • Je werkt samen in een enthousiast team;
  • Je werkt in het mooiste, papierloze kantoor van Nederland;
  • Je krijgt eigen taken en verantwoordelijkheden;
  • Je bepaalt binnen de gestelde kaders samen met je team de route naar succes;
  • Jouw ontwikkeling staat op één en er is ruimte voor nieuwe ideeën


WHEN: NOW!

Ben jij opzoek naar een stage die zowel leerzaam, uitdagend en innovatief is? Neem dan contact op met Kevin Erkens via 06-25532091 of myfuture@decos.com en leg uit waarom jij deze uitdaging aan wilt gaan!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Onze klanten zijn overheden en semi overheden, daarom is het belangrijk dat je in deze rol rekening houdt met beveiliging en privacy.