WANTED: MEEWERKSTAGIAIR(E) FIXI

 

 

Decos zoekt een stagiair marketing voor Fixi per februari 2022!Je bent nog volop aan het studeren aan jouw opleiding, maar het is bijna zover. Na alle colleges, opdrachten en tentamens is het ein-de-lijk tijd. Tijd voor de praktijk! Tijd om er achter te komen hoe het er echt aan toe gaat in een bedrijf en waar een Marketeer bij Decos zich mee bezig houdt. Ben jij er klaar voor?

WHO ARE WE?

Decos digitaliseert de wereld. Vanuit ons papier- en CO2-vrije hoofdkantoor in Noordwijk werken wij in zelfsturende teams, waarbij je zelf invloed hebt op jouw doelen en hoe jij je doelen gaat behalen. Wij creëren IT-oplossingen waarmee je effectief en efficiënt kunt samenwerken. Dit doen wij voornamelijk voor (lokale) overheden, zodat zij hun diensten beter kunnen afstemmen op de behoeftes van hun inwoners. Met onze verschillende applicaties, JOIN Zaak & Document, Fixi en JOIN Klantcontact, proberen we het mensen zo eenvoudig mogelijk te maken, zodat het aanvragen van bijvoorbeeld een evenementenvergunning of het melden van stormschade voor iedereen gemakkelijker wordt.

 

FIXI 

Losliggende stoeptegels, afgewaaide takken of overgelopen putten… Met de Smart City app Fixi kunnen kleine of grote ongemakken op straat snel en eenvoudig worden gemeld en worden inwoners op de hoogte gehouden van de reparatie. Zo maak je je inwoners meer betrokken bij de buurt en de gemeente. Hierdoor zorgen inwoners en gemeente samen om de leefomgeving zo optimaal mogelijk te maken!


WE ARE LOOKING FOR
Een enthousiaste marketing student die als volwaardige medeweker gaat meedraaien. Je bent creatief en vindt het leuk om nieuwe ideeën in te brengen. 

 

“Bij het werken met Fixi leg je de focus op één product en leer je omgaan met de verschillende doelgroepen die bij het product aansluiten.”
(Lindi Wanna, FIXI stagiair 2021/2022)

 

 

 

ANOTHER DAY AT THE OFFICE

Gedurende deze stage zal je je voornamelijk focussen op de marketing van het product Fixi. Dit houdt in dat je bezig bent met het bedenken en creëren van zowel tekstuele als beeldende content. Met deze content bereik je zowel potentiële klanten als inwoners. Met jouw content genereer jij leads voor de accountmanager.  Ook ben je medeverantwoordelijk voor het beheer van de website en de socials. Binnen deze rol zoeken wij iemand die communicatief, leergierig en proactief is! Je zult veel verantwoordelijkheid krijgen binnen een gezellig team, echter zorgen wij natuurlijk ook voor goede begeleiding zodat jij zoveel mogelijk kan leren!

SKILLS & REQUIREMENTS

  • Je volgt de hbo-opleiding Marketing, commerciële economie of een soortgelijke opleiding;
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent gedreven om het beste uit jezelf te halen, je bent leergierig en regisseur van je eigen stage

 

WHAT'S IN IT FOR YOU?

  • Je werkt samen in een enthousiast team.
  • Je werkt in het mooiste, papierloze kantoor van Nederland.
  • Wij hebben geen managementlagen: je bepaalt binnen de gestelde kaders samen met je team de route naar succes.
  •  Jouw ontwikkeling staat op één en er is ruimte voor nieuwe ideeën.
  • Niet onbelangrijk, we hebben een eigen Starbugs en game room.

 

 


WHEN: NOW!

Ben jij opzoek naar een stage die zowel leerzaam, uitdagend en innovatief is?  Solliciteer dan via bovenstaande knop of neem dan contact op met Evy van Egmond via +31 88 332 6736 of e.vanegmond@decos.com en leg uit waarom wij jou deze kans moeten geven!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Onze klanten zijn overheden en semi overheden, daarom is het belangrijk dat je in deze rol rekening houdt met beveiliging en privacy.