WANTED: MEEWERKSTAGIAIR(E) MARKETING

 

Per februari 2022 zoekt Decos een Marketing meewerk stagiair(e)! Ben jij degene die we zoeken?  Samen met ons breng je de campagnes naar een hoger level en draai je voor 100% mee in het marketing-team.

WHO ARE WE?
Decos digitaliseer de wereld. Vanuit ons papier- en CO2-vrije hoofdkantoor in Noordwijk werken wij in zelfsturende teams, waarbij jij als werknemer zelf bepaalt hoe jij je eigen doelen gaat behalen. Maar je hoeft ook weer niet alles zelf te doen: onze robot doet de deur voor je open – en jouw toekomstige collega’s werken er hard aan dat hij straks ook nog koffie voor je haalt. Wij maken IT-oplossingen waarmee je effectief en efficiënt kunt samenwerken. Dit doen wij met name voor (lokale) overheden, zodat zij hun diensten beter kunnen afstemmen op de behoeftes van hun inwoners. Met fraaie webformulieren en makkelijke apps proberen we het mensen zó eenvoudig mogelijk te maken, zodat het aanvragen van een evenementenvergunning of het melden van stormschade voor iedereen makkelijker wordt.


WE ARE LOOKING FOR
Een vaardig, communicatief sterk persoon, zowel mondeling als schriftelijk en iemand die uitdagingen aan pakt. Ben je enthousiast, leergierig en ben jij niet bang input te leveren? Dan is deze stage iets voor jou.

 

“Door de vele verschillende werkzaamheden krijg je een goed beeld van het vak Marketing en kan je jezelf all-round ontwikkelen!”
(Britney van Heusden, Marketing stagiaire 2020/2021)

 

ANOTHER DAY AT THE OFFICE

Je zal onder andere aan de slag gaan met het schrijven van redactionele stukken en teksten voor op de socials. De content die mede door jou geproduceerd is, zal je ook beheren en analyseren. Zie jij punten die we kunnen verbeteren? Heb jij suggesties voor een betere aanpak? Wij sparren graag samen met jou over nieuwe content. Ook op het gebied van PR, communicatie en sales gaan we regelmatig in overleg. Wij zijn benieuwd naar jouw input en hopen dat wij jou de kans kunnen geven om je te ontwikkelen als ster van de marketing. Een rijbewijs is handig (maar niet verplicht), want we touren graag met het team door Nederland om content te maken! Ook het bewerken van deze content mag jij doen. Daarom is het handig als je ervaring hebt in Adobe Photoshop.

SKILLS & REQUIREMENTS

  • Je volgt de hbo-opleiding Marketing of Communicatie gerelateerde opleiding;
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent gedreven om het beste uit jezelf te halen, je bent leergierig en regisseur van je eigen stage.

 

WHAT'S IN IT FOR YOU?

  • Je werkt samen in een enthousiast team;
  • Je werkt in het mooiste, papierloze kantoor van Nederland;
  • Wij hebben geen managementlagen: je bepaalt binnen de gestelde kaders samen met je team de route naar succes;
  •  Jouw ontwikkeling staat op één en er is ruimte voor nieuwe ideeën;
  •  Niet onbelangrijk, we hebben een eigen Starbugs en game room.

 


WHEN: NOW!

Ben jij opzoek naar een stage die zowel leerzaam, uitdagend en innovatief is? Solliciteer dan via bovenstaande knop of neem contact op met Evy van Egmond via +31 88 332 6736 of e.vanegmond@decos.com en leg uit waarom jij deze uitdaging aan wilt gaan!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Onze klanten zijn overheden en semi overheden, daarom is het belangrijk dat je in deze rol rekening houdt met beveiliging en privacy.