WANTED: Meewerkstagiair(e) Finance 

 

 

Per februari 2022 hebben wij een stageplek beschikbaar in het Finance-team van Decos. Houd jij je bezig met Finance & Control? Voel jij je thuis in een omgeving waar wordt gewerkt met cijfers? Dan zij we opzoek naar jou!

WHO ARE WE?

Decos digitaliseert de wereld. Vanuit ons papier- en CO2-vrije hoofdkantoor in Noordwijk werken wij in zelfsturende teams, waarbij je zelf invloed hebt op jouw doelen en hoe jij je doelen gaat behalen. Wij creëren IT-oplossingen waarmee je effectief en efficiënt kunt samenwerken. Dit doen wij voornamelijk voor (lokale) overheden, zodat zij hun diensten beter kunnen afstemmen op de behoeftes van hun inwoners. Met onze verschillende applicaties, JOIN Zaak & Document, Fixi en JOIN Klantcontact, proberen we het mensen zo eenvoudig mogelijk te maken, zodat het aanvragen van bijvoorbeeld een evenementenvergunning of het melden van stormschade voor iedereen gemakkelijker wordt.


WE ARE LOOKING FOR
Iemand die houdt van werken in een dynamische omgeving waarbij je de eerste vraagbaak bent voor Finance-vraagstukken van collega’s. Onze Finance afdeling is van alle markten thuis: van salarisadministratie tot lease auto’s en van declaraties tot jaarverslagen. We horen graag waar jouw talenten liggen en waar jij energie van krijgt! Dan kunnen we samen jouw stageplan vormgeven en kunnen we er met elkaar voor zorgen dat de invulling van jouw stage zo volledig mogelijk is!

SKILLS & REQUIREMENTS

  • Je zit in je derde of tweede jaar van de opleiding Finance & Control, Accountancy of een soortgelijke opleiding.
  • Je beschikt over goede beheersing van de Nederlandse taal, mondeling en schriftelijk.
  • Je bent in staat je eigen werk te plannen en organiseren.
  • Je bent pro-actief, flexibel en op je gemak in een team.

 

WHAT'S IN IT FOR YOU?

  • Je werkt samen in een enthousiast team.
  • Je werkt volledig cloud-based met de nieuwste technologieën.
  • Je werkt in het mooiste, papierloze kantoor van Nederland.
  • Wij hebben geen managementlagen: je bepaalt binnen de gestelde kaders samen met je  team de route naar succes.
  • Jouw ontwikkeling staat op één en er is ruimte voor nieuwe ideeën.
  • Niet onbelangrijk, we hebben een eigen Starbugs en game room.

 


WHEN: NOW!

Ben jij die gemoitiveerde Finance student die zichzelf uitdaagt om de beste resultaten te behalen? Klik dan op de solliciteren knop en vul je gegevens, CV en motivatie in!

Wil je meer weten? Bel dan met Evy van Egmond via 883326769 of stuur je vragen per mail, via myfuture@decos.com.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Onze klanten zijn overheden en semi overheden, daarom is het belangrijk dat je in deze rol rekening houdt met beveiliging en privacy.