WANTED: Meewerkstagiair(e) HR

 

Wij zoeken een stagiair(e) die ons HR-team per september 2023 komt versterken! Vind jij het leuk om verantwoordelijkheid te krijgen en ben jij op zoek naar een stage voor de periode september 2023 – januari 2024? Lees dan verder!


WHO ARE WE?

Decos draagt bij aan een wereld waar we de kracht van technologie inzetten om een positieve impact te creëren.  Wij zijn elke dag op zoek naar nieuwe, innovatieve oplossingen die onze klanten helpen hun wereld een betere plek te maken. Door deze digitale innovaties, maken we het verschil en hebben we een positieve global impact. Decos kent verschillende entiteiten en locaties, met elk een eigen specialisatie. Waar onze collega’s in India en Canada gespecialiseerd zijn in de Healthcare & Life sciences, zijn onze collega’s van Doclogic in Raalte gespecialiseerd in Educatie, Gezondheidszorg & Zakelijke Dienstverlening. Op het Decos hoofdkantoor, in Noordwijk, focussen we ons voornamelijk op het creëren van digitale oplossingen voor overheidsorganisaties. Oplossingen waardoor zij intern makkelijker kunnen samenwerken, oplossingen waardoor zij hun dienstverlening kunnen verbeteren en oplossingen die de communicatie tussen burger en gemeente makkelijker maken.

Wij zien nieuwsgierigheid als de drijvende kracht achter innovatie, als iets dat ons echt verder brengt. Wij bij Decos stoppen pas als we de beste oplossing hebben gerealiseerd, wij geloven dat de aanhouder wint. Om dit te bereiken geven wij je vrijheid en verantwoordelijkheid: we geven je kansen, bieden je ruimte om te ontwikkelen om vervolgens verder te komen, wij zijn de mogelijkmakers. Uitgerekend jij als student bent nieuwsgierig! Door eigen verantwoordelijkheid en vrijheid krijg jij als stagiair bij ons ruimte om te ontdekken waar jouw kracht ligt. Er is veel mogelijk zolang jij maar zelf initiatief neemt en van aanpakken houdt!
 


WE ARE LOOKING FOR

…een gemotiveerde tweede- of derdejaars student die het leuk vindt om alle facetten van HR te ontdekken. Werving en Selectie, Learning en Development maar ook Employer Branding zijn thema’s waar jij je dagelijks mee bezig houdt. Doordat je werkt in een kleine organisatie krijg je al snel je eigen projecten en maak je echt deel uit van het team!  

 

“Ik neem je mee in de wereld van recruitment en geef je de handvaten die jij nodig hebt voor het werven van nieuwe stagiaires.”
(Eveline Houwaart, Recruiter)

 

 

 

ANOTHER DAY AT THE OFFICE

In de ochtend begin je de dag met een HR Daily. In deze Daily wordt besproken welke taken er liggen voor de komende dag(en) en welke taken jij kan oppakken. Na de Daily ga je aan de slag. Er moeten enkele contracten opgesteld worden, jij zorgt dat deze zo secuur mogelijk gemaakt worden. Nadat je dit hebt gedaan check je jouw agenda, je ziet dat er over 2 dagen een collega jarig is, en regelt hier het nodige voor! Hierna is het tijd om je vergadering met Marketing voor te bereiden. In een wekelijks overleg met Marketing ga je namelijk brainstormen over de opties hoe wij ons als werkgever goed op de markt kunnen zetten. Elke week kijk jij samen met Marketing naar de komende social posts. Daarnaast kijk je ook breder naar de Werken bij Website van Decos en doe je een voorstel voor een nieuwe blog. Als dit overleg klaar is heb je tijd om een aantal dingen uit te zoeken. Zo is er in de Daily voorbijgekomen dat er trainingen uitgezocht moeten worden voor collega’s, jij pakt dit op. Wanneer je de trainingen hebt uitgezocht heb je wat ruimte om je mailbox bij te werken en om HR-vragen te beantwoorden van medewerkers binnen de organisatie. Na het bijwerken van de mailbox ga je samen met een collega denken over opties voor een leuk event! Nadat je hebt nagedacht over de verschillende opties sluit je de dag af met het Recruitment overleg. In dit overleg word je meegenomen in het hele proces omtrent het zoeken en aannemen van nieuwe werknemers!

SKILLS & REQUIREMENTS

  • Je bent tweede- of derdejaars student aan de Hbo-opleiding Human Resource Management;
  • Je bent een enthousiaste aanpakker, neemt initiatief en hebt een verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en je kan je goed verstaanbaar maken in het Engels;
  • Je houdt ervan om zelfstandig afwisselende dingen op te pakken. 

 

WHAT'S IN IT FOR YOU?

  • Je werkt op een kleine HR-afdeling (Product Owner Global HR/ Recruiter/HR-assistent) waardoor je van alle (internationale) HR-thema’s iets leert;
  • Je werkt in het mooiste, papierloze kantoor van Nederland;
  • Je bepaalt binnen de gestelde kaders samen met jouw stagebegeleider jouw route naar succes;
  • Je krijgt veel eigen projecten;
  • Je wordt overal in meegenomen waardoor je écht deel uitmaakt van het team;
  • Jouw ontwikkeling staat op één en er is ruimte voor eigen inbreng.


WHEN: NOW!

Ben jij opzoek naar een HR-stage en zie jij jezelf stage lopen bij Decos? Solliciteer dan nu of neem contact op met Kevin Erkens via +31 6 25532091 of myfuture@decos.com! 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Onze klanten zijn overheden en semi overheden, daarom is het belangrijk dat je in deze rol rekening houdt met beveiliging en privacy.