Help jij onze klanten met digitaal werken?

Onze Digital Professionals helpen onze klanten langdurig bij de digitalisering van hun bedrijfsprocessen door middel van JOIN. Dat betekent: als volwaardig teamlid aan de slag in het werkveld met ondersteuning van onze senior consultants.

 

 

           Met welk systeem ga je werken? 

JOIN is een zaak- en documentmanagementsysteem dat door onze klanten ingezet wordt om processen te digitaliseren waardoor er efficiënter gewerkt kan worden. Denk bijvoorbeeld aan de aanvraag van een rijbewijs. Dat proces kan voor een gemeente volledig ingericht worden in JOIN waardoor automatisch, in de juiste volgorde, verschillende afdelingen worden betrokken bij de aanvraag.

 

 

 

 

    Binnen welke markten ga je aan de slag?

Onze Digital Professionals gaan veelal aan de slag in de gemeentemarkt. Naast de product- en IT kennis die Digital Professionals op doen, doet een Digital Professional ook veel kennis op van het ambtelijke apparaat van Nederland: Welke processen hanteren gemeentes, op welke manier wordt er besluitvorming genomen? Echter kan het ook voorkomen dat je ook aan de slag gaat bij andere overheidsinstellingen of zelfs binnen twee hele andere markten, namelijk bij onderwijs- of zorginstellingen!
 

 

 

Wat ga je doen?


Applicatiebeheer 

Sommige klanten kunnen langdurige ondersteuning gebruiken bij het applicatiebeheer van JOIN, dit is een rol die veelvuldig wordt opgepakt door onze Digital Professionals. Digital Professionals gaan aan de slag met het dagelijkse beheer van JOIN waarin ze zorgen voor de functionele inrichting, ondersteunen, trainen en instrueren van gebruikers en het oplossen van incidenten in samenwerking met diverse Decos collega's. 


Inrichting

Het moment dat een organisatie kiest om gebruik te maken van JOIN moet de applicatie geïmplementeerd gaan worden. Vanuit Decos kan het zijn dat enkele collega’s betrokken zijn bij het interne projectteam om dit te gaan voltooien. Belangrijke werkzaamheden kunnen dan zijn het inrichten van webformulieren en zaaktypen en het bieden van trainingen aan medewerkers om de applicatie zo goed mogelijk te leren kennen.


Procesoptimalisatie

Klanten die al langere tijd gebruik maken van JOIN kunnen op een later moment nog beslissen om andere processen in te gaan richten met behulp van JOIN. Een Digital Professional analyseert de organisatie, maakt plannen en verzorgt de uiteindelijke inrichting. Denk bijvoorbeeld aan het inrichten van vergunningsaanvragen. Tijdens deze opdracht kan een Digital Professional verantwoordelijk zijn voor het bouwen van de benodigde workflows en het testen van deze workflows.

 

 

Waarom starten als Digital Professional?

Felix is in maart 2021 gestart als Digital Professional en sinds oktober 2022 werkzaam als Functioneel Consultant. Hij legt in onderstaande video uit wat de functie van Digital Professional voor hem zo interessant maakte: 

 

 

 

Jouw eerste maand als Digital Professional 

Gedurende de eerste maand als Digital Professional ligt de focus voornamelijk op het leren kennen van het product en de markt waarin je komt te werken. Je zal veel meelopen met zowel onze junior als senior consultants, trainingen krijgen, meelopen met sales en kennismakingsgesprekken hebben met verschillende collega’s van diverse afdelingen. Onze Digital Professional Frederique geeft graag een inkijkje in hoe zij haar eerste maand als Digital Professional heeft ervaren:
 

"Mijn eerste maand bij Decos bestond uit het meelopen met collega’s en het volgen van trainingen. Deze combinatie werkte voor mij erg fijn, op de ene dag kreeg ik training over het gebruik van JOIN en de volgende dag kon ik deze training meteen toepassen terwijl ik meeliep bij collega’s. Ik heb geen IT achtergrond maar doordat het binnen Decos zo laagdrempelig is om contact met elkaar te vinden, heb ik mij nooit bezwaard gevoeld om vragen te stellen. Ook heb ik meegelopen met andere afdelingen. Hierdoor kreeg ik binnen een maand een volledig beeld van de organisatie en leerde ik meteen al mijn collega’s kennen. Iedereen is super betrokken bij mijn leerproces en willen je graag verder helpen. Een zelfstandige werkwijze wordt gepromoot en gewaardeerd maar wanneer je hulp nodig hebt staat echt iedereen voor je klaar. Vanaf dag 1 ben ik opgenomen in de organisatie als een volwaardig collega, en dit voelde ik ook duidelijk. Iedereen is onwijs geïnteresseerd en leren je graag beter kennen bijvoorbeeld tijdens de vrijdagmiddag borrels. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en je eigen voorkeuren uit te spreken, niks is te gek wanneer je ergens voor wilt gaan. Bij mijn buddy kon ik makkelijk terecht voor praktische zaken, dit werkte erg fijn. Op kantoor wordt er hard gewerkt maar er is altijd ruimte voor gezelligheid, deze combinatie geeft een hele fijne werksfeer. Ik ben enorm blij dat ik mijn ontwikkeling binnen de IT mag ontdekken bij Decos."
(Frederique Woltering, Digital Professional)

 

 

 

Wat bieden wij jou? 

Jouw leerpad: 

 • Geen vooruitgestippeld traineeship, maar leren uit werkervaring die aansluit op jouw behoeftes.
 • Gaandeweg stippelen we met jou je ontwikkelroute binnen Decos uit op basis van je opgedane ervaring. De mogelijkheden zijn divers. 
 • Veilige leeromgeving waarin je door je buddy en je productowner goed begeleid wordt.

Arbeidsvoorwaarden

 • Mogelijkheid tot het rijden van een elektrische leaseauto vanaf dag 1.
 • Een bonusregeling op basis van de bedrijfsdoelstellingen bovenop jouw salaris.
 • Decos is 'employee owned', daarom heb je de mogelijkeid tot het kopen van participaties.
 • Uiteraard een laptop en telefoon voor het uitoefenen van je werkzaamheden.

 

 

 

Wie ben jij? 

 

 • Je voelt je helemaal thuis in de digitale wereld.
 • Je hebt een zelfstandige en enthousiaste houding en wilt je graag onderdompelen in de wereld van informatiemanagement.
 • Je vind het leuk om mensen te helpen.
 • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau.
 • je bent in het bezit van een rijbewijs.
 • Je wilt graag 40 uur per week aan de slag.

   

 

Wil jij meer vrijheid dan in een uitgestippeld traineeship, maar toch aan de slag als startende consultant in de IT? Neem dan contact op met Sylvia de Jezus

Nummer: +34 699347418
mail: myfuture@decos.com

.

 

 

 

    Hoofdkantoor                                                                                                                                                          Vragen
    Huygensstraat 30                                                                                                                                                      Stuur een mailtje naar
    2201 DK Noordwijk                                                                                                                                                   
myfuture@decos.com

    Tel: 088-3326700